Vedlikehold & Service

En varmepumpe har en levetid på 12-15år, avhenging av bruk og vedlikehold. Vi tilbyr reservedeler til alle produkter vi fører.

Vi tilbyr full service og regelmessig vedlikehold av varmepumper

En varmepumpe er helt suveren for inneklimaet. Likevel må den ha ordentlig og jevnlig vedlikehold for å fungere optimalt. Hvis ikke kjører den rundt med bremsen på, og det merker du godt.

Flere ting kan du gjøre selv, for eksempel rengjøre grovfilteret og det elektrostatiske filteret. Dette er fortsatt ikke alt som trengs, og kun en ordentlig service fra fagfolk sørger for at din varmepumpe alltid fungerer maksimalt.

varmepumpe

Med service blir varmepumpen din som ny

Når vi fra Nonsk Inneklima foretar service på varmepumpen din, forlenger vi dens levetid betraktelig. Vi sjekker alle de bevegelige delene for slitasje. Etter endt service vil du få den samme effekten fra pumpen som da den var ny!

En av fordelene med jevnlig service er mindre støy og null uønsket lukt fra innedelen.

Utedelen må heller ikke glemmes. Registeret vaskes, fireveisventilen kontrolleres og det sjekkes for lekkasjer.

Service på varmepumpe anbefales hvert annet år

Norsk varmepumpeforening anbefaler varmepumpeservice hvert annet år. Kontakt oss i dag og bestill regelmessig service av din varmepumpe nå!

Da holder pumpen din optimalt nivå, med nedkjøling om sommeren og oppvarming vinterstid.

Kontakt oss for serviceavtale!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle